al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wat zijn aanbevelingen?

De aanbevelingen vallen uiteen in twee soorten: aanbevelingen voor vervolgonderzoek (future research) en aanbevelingen voor de praktijk. Net als bij de relevantie van je onderzoek maak je bij de aanbevelingen dus een onderscheid tussen wetenschap en praktijk.

Het schrijven van de aanbevelingen vormt de afsluiting van je scriptie, en moeten dus helder en constructief zijn. Op WO niveau wordt voornamelijk gekeken naar aanbevelingen voor de wetenschap, op HBO niveau ligt de nadruk meestal op de aanbevelingen voor de praktijk. Het is van belang dat deze goed staan, en het zou vervelend zijn als je aan het einde van je scriptie nog vast komt te zitten.

Hoe kunnen wij je helpen?

Afstudeerbegeleider kan je helpen bij schrijven van waardevolle aanbevelingen voor zowel wetenschap als praktijk. Geef op onderstaand formulier kort aan waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Wij kunnen je ook helpen met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt