Aanleiding

In de aanleiding beschrijf je wat er tot het onderwerp van je scriptie geleid heeft. Hier beschrijf je dus wat de aanleiding van je onderzoek is. Waarom heb je voor een bepaald onderwerp gekozen? Welke gebeurtenissen of bevindingen hebben ertoe geleid dat jij uiteindelijk bij dit onderwerp uitkwam? Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een interessant krantenartikel, een citaat of een opmerking over een bepaald thema. Dit alles hoort thuis in de aanleiding. Over het algemeen beschrijf je hier nog niet een specifiek probleem. De aanleiding is immers de aanleiding tot de probleemstelling.

Loop je aan tegen het beschrijven van de aanleiding tot jouw scriptie en onderzoek? Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen. Vul het onderstaande formulier kort in waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt