al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wat houdt een aanleiding in?

In de aanleiding wordt er beschreven wat tot het onderwerp van de scriptie geleid heeft. Hier wordt dus beschreven wat de reden is van je onderzoek, vragen die hierbij horen zijn:

  • Waarom is er voor een bepaald onderwerp gekozen?
  • Welke gebeurtenissen of bevindingen hebben ertoe geleid dat dit onderwerp is gekozen?

Er kan bijvoorbeeld begonnen worden met een interessant krantenartikel, een citaat of een opmerking over een bepaald thema. Alle bovengenoemde onderdelen horen thuis in de aanleiding. Over het algemeen wordt hier nog niet een specifiek probleem beschreven. De aanleiding is immers de reden van de probleemstelling.

Check ook probleemstelling voor het schrijven van je inleiding.

Hoe kunnen wij jou helpen met de aanleiding?

Heb jij problemen met het schrijven van de aanleiding tot jouw scriptie en onderzoek? Het team van Afstudeerbegeleider kan hierbij helpen. Wij kunnen ook helpen met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt