al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wanneer gebruik je het Abell modell?

Het Abell model kan gebruikt worden voor het strategisch beleid van een organisatie. Het kan gebruikt worden om een afbakening te maken van het werkterrein van een organisatie. Er wordt gekeken welke technologieën gebruikt worden en hoe het bedrijf daarmee in kan spelen op de behoeften uit de markt, en op welke segmenten in de markt dan wordt ingespeeld. Het model geeft een duidelijke marktafbakening van de huidige activiteiten van een organisatie. Daarnaast kan het gebruikt worden om het strategische beleid in de toekomst af te stemmen op de veranderingen in de markt.

Dimensies

Het model kent drie dimensies. Deze worden weergegeven in een figuur met drie assen, waarbij alle aspecten waar de organisatie aan voldoet dichtbij de as worden geplaatst voor een duidelijk overzicht.

Afnemers (wie?)

Behoeften (wat?)

Technologieën (hoe?)

 

Hoe wij jou kunnen helpen met het Abell Model

Het Abell model aan het doorgronden voor je onderzoek? Hierboven kan je lezen waar het model uit bestaat maar het toepassen van het model op jouw onderzoek is meer dan dat. Waarschijnlijk ben je nu druk bezig met je vooronderzoek en daar kan jij wel wat hulp bij gebruiken. Je zit in een cruciale fase van het schrijven van je scriptie. Als je nu geen goede structuur hebt ga je daar de rest van het schrijven van je scriptie last van hebben. Wij kunnen je daarbij helpen!

Wij helpen je ook met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt