al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Het Abell model kan gebruikt worden voor het strategisch beleid van een organisatie. Het kan gebruikt worden om een afbakening te maken van het werkterrein van een organisatie. Er wordt gekeken welke technologieën gebruikt worden en hoe het bedrijf daarmee in kan spelen op de behoeften uit de markt, en op welke segmenten in de markt dan wordt ingespeeld. Het model geeft een duidelijke marktafbakening van de huidige activiteiten van een organisatie. Daarnaast kan het gebruikt worden om het strategische beleid in de toekomst af te stemmen op de veranderingen in de markt.

Hoe wij jou kunnen helpen met het ABELL Model

Het ABELL model aan het doorgronden voor je onderzoek? Hieronder kan je lezen waar het model uit bestaat maar het toepassen van het model op jouw onderzoek is meer dan dat. Waarschijnlijk ben je nu druk bezig met je vooronderzoek en daar kan jij waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Je zit in een cruciale fase van het schrijven van je scriptie. als je nu geen goede structuur hebt ga je daar de rest van het schrijven van je scriptie last van hebben. Wij kunnen je daarbij helpen! Kom een keer langs bij ons op kantoor om vrijblijvend met ons kennis te maken. Je vertelt in het kort waar je mee bezig bent en waar je tegen aanloopt. Op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Waar je ook mee zit we kunnen je verder helpen! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Het model kent 3 dimensies. Deze worden weergegeven in een figuur met 3 assen, waarbij alle aspecten waar de organisatie aan voldoet dichtbij de as worden geplaatst voor een duidelijk overzicht.

Afnemers (wie?)

Behoeften (wat?)

Technologieën (hoe?)

Heb je moeite met het opstellen van dit model? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt