al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

ARTIKEL ONDERWIJSBLAD

Het onderwijsblad van de Algemene Onderwijsbond (AOB) heeft februari 2014 een artikel geschreven over de opkomst van scriptie bureaus. Kijk hier voor de reacties over de begeleiding en een interview met Tatiana Preeker, inmiddels zelf werkzaam bij Afstudeerbegeleider.nl

Tat

NOS UITZENDING SCRIPTIEHULP

In februari 2013 heeft het NOS journaal een item uitgezonden over scriptie begeleiding. Ben je benieuwd naar de werkwijze bij ons op kantoor? Klik dan hier voor de NOS uitzending ‘Je schrijft de scriptie echt zelf”.

Stijn sitee

ARTIKEL VOLKSKRANT

Juli 2012 verscheen er een artikel in de Volkskrant over commerciële scriptiebegeleiders, genaamd ‘Eindspurt met afstudeercoach’. Klik hier voor het artikel over de scriptiebegeleiding en Afstudeerbegeleider.

 

INTERVIEW STUDENTEN.NET

In april 2011 gaf Stijn een interview aan Studenten.net. Als je benieuwd bent naar het hele interview, klik dan hier voor het interview van “Stijn, de koning van de scriptie” (de titel hebben we niet zelf bedacht) van Studenten.net.

15-4-2011-11-18-afstudeerbegeleider450

 

FILMPJE EDITIE NL

In april 2011 maakte het programma Editie NL van RTL4 een item over studenten en hun scriptie, met als titel: “Exacte cijfers ontbreken, maar wij gokken erop dat 99,9 procent van de studenten er als een berg tegenop ziet: de scriptie.” Benieuwd naar wat Stijn te vertellen heeft? Klik dan hier voor het filmpje!

Stijn EditieNL

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt