al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Ben jij student in Amsterdam of omstreken?

Zit jij in de problemen met je scriptie, studeer je in Amsterdam of omgeving? Geen nood! Afstudeerbegeleider heeft een kantoor in Amsterdam waar wij je verder gaan helpen met jouw scriptie. Je kan hier ook terecht voor je SPSS en statistiek vraagstukken waar je tegen aanloopt. Dus ben jij op zoek naar hulp met je scriptie, dan kan je terecht bij ons in Amsterdam! De begeleiding vindt plaats op de Maassluisstraat 2 in Amsterdam.

Wil jij sneller afstuderen?

Afstuderen. Elke student moet er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider.nl ondersteunt je in de afrondende fase van je studie en denkt met je mee tijdens het schrijven van je scriptie. Heb je een writersblock of een scriptiedip, ben je de motivatie verloren, begrijp je maar weinig van moeilijke wetenschappelijke teksten of kom je er niet uit met je data-analyse? Het team van Afstudeerbegeleider.nl helpt je verder!

Hoe kunnen wij je helpen?

We kunnen je ondersteunen in iedere fase van het afstuderen. We bieden scriptiebegeleiding, begeleiding in statistiek, SPSS en data-analyse aan. Het is ook mogelijk om voor een sessie van één van onze experts te komen voor je scriptie. Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken. Na een telefonische intake wordt besproken hoeveel tijd je sessie gaat duren en vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Je wordt snel geholpen met je scriptie zodat jij verder kunt.

Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt