al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Zit jij in de problemen met je scriptie, studeer je in Delft of omgeving? Geen nood! Afstudeerbegeleider biedt ook in Delft afstudeerbegeleiding, zodat wij je verder gaan helpen met jouw scriptie. Je kan hier ook terecht voor je SPSS en statistiek vraagstukken waar je tegen aan loopt. Dus ben jij op zoek naar hulp met je scriptie kan je nu ook terecht in Delft!

Wil jij sneller afstuderen?

Afstuderen. Elke student moet er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider.nl ondersteunt je in de afrondende fase van je studie en denkt met je mee tijdens het schrijven van je scriptie. Heb je een writersblock of een scriptiedip, ben je de motivatie verloren, begrijp je maar weinig van moeilijke wetenschappelijke teksten of kom je er niet uit met je data-analyse? Het team van Afstudeerbegeleider.nl helpt je verder!

Hoe kunnen wij je helpen?

We kunnen je ondersteunen in iedere fase van het afstuderen. We bieden scriptiebegeleiding, begeleiding in statistiek, SPSS en data-analyse aan. Kijk in het menu bij Hulp en Begeleiding om te zien voor welke vormen van ondersteuning je bij ons terecht kunt. Bel of kom een keer langs bij ons op kantoor voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek vertel je kort waar je mee bezig bent en waar je tegen aanloopt met je scriptie. Op basis van dat gesprek kunnen wij je advies geven welke vorm van begeleiding het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. We kijken dus samen hoe we jou gaan ondersteunen bij het afronden van je scriptie.

Het is ook mogelijk om voor een sessie van één van onze experts te komen voor je scriptie. Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken. Na een telefonische intake wordt besproken hoeveel tijd je sessie gaat duren en vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Je wordt snel geholpen met je scriptie zodat jij verder kunt.

Vul het contactformulier rechts op de pagina in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt