al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Sta jij iedere dag op het punt van beginnen of zie jij door de bomen het bos niet meer? Nu is er ook afstudeerbegeleiding in Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Online!

Afstuderen kan je aardige koppijn bezorgen. De meeste studenten hebben weinig ervaring met het schrijven van een scriptie. Bovendien is het aantal contacturen minder dan voorheen. Sommigen gaan met goede moed aan de slag, maar raken in al hun ijver het overzicht kwijt. Anderen weten niet waar ze moeten beginnen. Zit jij op Avans hogeschool en kom jij er niet uit met je scriptie of kom je er niet uit met je scriptiebegeleider? Informeer dan eens wat wij voor je kunnen betekenen!

Afstudeerbegeleider.nl helpt je bij het schrijven van jouw scriptie. Door het stellen van de juiste vragen leren begeleiders je de hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Zij helpen je bij het opstellen van je onderzoeksvraag en het maken van een plan van aanpak. Ervaring leert dat studenten zo weer grip krijgen op het proces en doelgericht naar het einde kunnen werken. En met een duidelijke structuur keert ook het plezier weer terug.

Afstudeerbegeleider.nl begeleidt studenten van alle opleidingen op HBO en WO niveau. De begeleiding bestaat uit de vijf hieronder beschreven fases. Maar iedere student en situatie staat op zichzelf. Daarom wordt de begeleiding aangepast aan jouw wensen.

Wij geven zowel scriptiebegeleiding, statistiek begeleiding en SPSS begeleiding. Daarnaast helpen we geregeld onderzoekers en professionals met het opzetten, uitvoeren en interpreteren van onderzoke. Voor alle overige vragen wat betreft facturen en afspraken kan contact worden opgenomen met het office management via info@afstudeerbegeleider.nl of 020-7522702.

Wil jij kennis komen maken en weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in!

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt