al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Afstudeerbegeleiding Tilburg

Ben jij aan het afstuderen in de omgeving van Tilburg en kan je ondersteuning gebruiken? Dan helpen wij je graag verder! Afstudeerbegeleider.nl heeft een kantoor in Amsterdam, Den Haag en Utrecht waar we je graag begeleiden bij je scriptie. Zit jij dus op de UVT of op de Fontys en kom jij er niet uit met je scriptie of kom je er niet uit met je scriptiebegeleider? Informeer dan eens wat wij voor je kunnen betekenen!

Of het nu voor je bachelor, master, mba of mpa is, en voor welke studierichting dan ook, met onze begeleiding op maat haal je meer uit de laatste fase van je studie. Wij helpen je om grip te krijgen op het afstudeeronderzoek. Op die manier krijg je een efficiënte en effectieve werkwijze. Met andere woorden, de tijd die je in je scriptie steekt zal sneller tot concrete resultaten leiden. Resultaten waar je echt iets aan hebt.

Het is ideaal als je de afstudeerbegeleiding start vanaf het begin van jouw afstudeerperiode. We kunnen je dan consequent begeleiden, zorgen dat je geen stappen overslaat en precies vertellen wat er nodig is voor een goed onderzoek. Natuurlijk helpen we je ook als je al begonnen bent met afstuderen, maar in het proces bent vastgelopen. We hebben ruime ervaring met studenten die in de knoop zitten met hun scriptie en er door vertwijfeling en spanning van naderende deadlines niet meer uitkomen.

Onze afstudeerbegeleiding bestaat uit verschillende onderdelen. Wij passen onze begeleiding natuurlijk graag aan naar jouw wensen. Mocht jij bijvoorbeeld alleen in één fase onze hulp willen gebruiken, dan is dat uiteraard mogelijk.

Begeleiders

Wij geven zowel scriptiebegeleiding, statistiek begeleiding en SPSS begeleiding. Daarnaast helpen we geregeld onderzoekers en professionals met het opzetten, uitvoeren en interpreteren van onderzoek. Voor alle overige vragen wat betreft facturen en afspraken kan contact worden opgenomen met het office management via info@afstudeerbegeleider.nl of 020-7522702.

Wil jij kennis komen maken en weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in!

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt