al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Hulp nodig bij je WO scriptie?

Ben je bezig met het afronden van je bachelor of master in het Wetenschappelijk Onderwijs (WO)? In die periode wordt het schrijven van een scriptie door veel studenten als een enorm struikelblok ervaren. Het team van Afstudeerbegeleider biedt afstudeerbegeleiding WO, zodat je scriptieperiode een leerzame en prettige tijd wordt.

Focuspunten WO scriptie

Bij het schrijven van een WO scriptie is het belangrijk dat je boven de stof staat. Je theoretisch kader of literatuurstudie moet geen opsomming van definities of een verzameling samenvattingen zijn, maar een synthese van de beschikbare literatuur. Een doel van je scriptie is om te laten zien dat jij wetenschappelijke teksten kan lezen, begrijpen, in je eigen woorden kan omzetten en kan integreren tot één tekst. Ook is het van belang bij het schrijven van een WO scriptie dat je helder, scherp en foutloos je bevindingen formuleert. Waar veel WO studenten tegenaan lopen, is het schrijven van een wetenschappelijke tekst zonder dat hij te abstract en dus onleesbaar wordt.

Begeleiding WO scriptie

Elke onderwijsinstelling of studierichting stelt specifieke eisen aan WO scripties. Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen bij het interpreteren en  dus concreet maken van de eisen die aan jouw scriptie gesteld worden. Wij helpen je vast te stellen waar je scriptie aan moet voldoen, en begeleiden je tijdens het volledige afstudeertraject. Begin je net met het schrijven van je scriptie, of ben je vastgelopen tijdens het proces, dan kunnen wij je helpen om een vliegende start of doorstart te maken. We zorgen samen met jou voor een heldere probleemformulering, een goede opzet, een inhoudelijk sterke discussie met steekhoudende argumenten, een gedegen wetenschappelijk onderzoek en uiteindelijk een positief resultaat. Check voor meer informatie persoonlijke begeleiding of feedback mogelijkheden. Of kijk op reviews voor ervaringen van voorgaande studenten die door ons begeleid zijn bij het afstuderen. Voor meer informatie over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze klik je hier. Kom je er niet uit met SPSS? Kijk dan hier wat we voor je kunnen betekenen!

Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!