al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Algemene Sociale Wetenschappen?

Studeer jij Algemene Sociale Wetenschappen aan een Universiteit en heb je hulp nodig met je afstuderen? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Algemene Sociale Wetenschappen.

Afstuderen Algemene Sociale Wetenschappen

Als Algemene Sociale Wetenschappen student ben je geïnteresseerd in maatschappelijke issues, culturen, mensen en samenlevingen. Misschien zou je het liefste journalist willen worden. Wie weet ga je juist meer de communicatie richting op en zou jij het liefste voorlichtingen willen geven aan grote bedrijven over duurzaamheid. Mogelijk ben je er nog niet helemaal uit welke richting je op wilt. Wat je reden ook was om Algemene Sociale Wetenschappen te gaan studeren, een ding is zeker: bij studies als Algemene Sociale Wetenschappen ontkom je niet aan SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk onderdeel te zijn. Herken je dit? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam studeert of als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert, je kunt bij ons begeleiding krijgen.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt