Studeer jij Algemene Sociale Wetenschappen aan een Universiteit en heb je hulp nodig met je afstuderen Algemene Sociale Wetenschappen? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Algemene Sociale Wetenschappen.

Afstuderen Algemene Sociale Wetenschappen

Als Algemene Sociale Wetenschappen student ben je geïnteresseerd in maatschappelijke issues, culturen, mensen en samenlevingen. Misschien zou je het liefste journalist willen worden. Wie weet ga je juist meer de communicatie richting op en zou jij het liefste voorlichtingen willen geven aan grote bedrijven over duurzaamheid. Mogelijk ben je er nog niet helemaal uit welke richting je op wilt. Wat je reden ook was om Algemene Sociale Wetenschappen te gaan studeren, een ding is zeker: bij studies als Algemene Sociale Wetenschappen is één van de vakken die je zult krijgen statistiek (of: statistics). Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk vak te zijn. Bij Afstudeerbegeleider, en Statistiekbegeleider als onderdeel daarvan, begeleiden we veel studenten die tegen statistiek aanlopen. Wij  hebben veel ervaring met het duidelijk en begrijpelijk uitleggen van statistiek. We kunnen je precies vertellen wanneer je welke toets moet uitvoeren, zoals een regressie analyse, ANOVA of een chi square test. Vraag je je af wat Z-scores en T-scores ook alweer waren, of weet je niet meer wat het verschil is tussen een independent t-test en een dependent t-test? Of heb je voornamelijk moeite met het computerprogramma SPSS? Wil je je data analyseren, maar heb je geen idee hoe? Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp voor tijdens je afstuderen Algemene Sociale Wetenschappen. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Algemene Sociale Wetenschappen

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam studeert of als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert, je kunt bij ons begeleiding krijgen.

Kennismaking begeleiding

Interesse in onze begeleiding? Kom vrijblijvend langs op kennismaking en hoor hoe wij jou kunnen helpen.

Vul onderstaand formulier in voor een kennismaking en wij nemen contact met jou op.