al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Bedrijfskunde?

Studeer jij Bedrijfskunde aan een Universiteit of Hogeschool en heb je hulp nodig met je afstuderen? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Bedrijfskunde.

Afstuderen bedrijfskunde

Waarschijnlijk ben je Bedrijfskunde gaan studeren omdat je geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld de marketing kant. Wie weet wil je het liefst je eigen product op de markt brengen, of ben je juist geïnteresseerd in het gedrag van mensen binnen een organisatie. Of misschien trekt het financieel management je het meeste en zie je jezelf al helemaal zitten als aandeelhouder van een groot winstgevend bedrijf. Wat je reden ook was om Bedrijfskunde te gaan studeren, één ding is zeker, bij studies als Bedrijfskunde zal SPSS een grote rol gaan spelen. Helaas blijkt dit voor veel studenten een struikelblok te zijn. Herken je dit? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Bedrijfskunde. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Bedrijfskunde dan zijn wij er voor jou. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit of de Hogeschool van Amsterdam studeert, wij kunnen je helpen. Natuurlijk kun je ook als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert bij ons begeleiding krijgen.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt