al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Biomedische wetenschappen?

Studeer jij Biomedische Wetenschappen aan de VU of UvA? Of misschien wel aan de UU, Erasmus of Universiteit van Leiden? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Biomedische Wetenschappen.

Afstuderen Biomedische Wetenschappen

Misschien ben je Biomedische Wetenschappen gaan studeren omdat geïnteresseerd bent in het ontstaan en verloop van ziektes. Hoe dan ook ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de mens, gezondheid en biologie. Je gaat je bezig houden met de evolutie van mensen, ziekteleer of de maatschappelijke relevantie van Biomedische wetenschap en daar komt ook veel onderzoek bij kijken inclusief statistiek en SPSS. Voor veel studenten is dit een onderdeel waar ze tegenop zien. Herken je je hier in? Maak je geen zorgen, wij helpen je! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Biomedische wetenschappen. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Biomedische Wetenschappen dan zijn wij er voor jou. Wij kunnen jou helpen! Lees meer op scriptiebegeleiding.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt