al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Europese Studies?

Studeer jij Europese Studies aan een Universiteit of Hogeschool en heb je hulp nodig met je afstuderen Europese Studies? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Europese Studies.

Afstuderen Europese Studies

Als Europese Studies student ben je geïnteresseerd in maatschappelijke issues, culturen, mensen en samenlevingen en dit natuurlijk binnen Europa. Ook de geschiedenis van Europa en de organisaties en besturen die Europa rijk is, interesseren jou. Misschien zou je graag voor de EU willen werken of voor het ministerie van Buitenlandse zaken. Wat je reden ook was om Europese Studies te gaan studeren, een ding is zeker: bij studies als Europese Studies is één van de onderdelen die aan bod komt SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een een struikelblok te zijn. Herken je dit? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam studeert of als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert, je kunt bij ons begeleiding krijgen.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt