al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Ben jij student aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA)?

Volg jij een Bachelor- of Masteropleiding of ben je bezig met promotieonderzoek aan de HvA en heb je moeite met het schrijven van je scriptie? Misschien loop je aan tegen het formuleren van een onderzoeksvraag of vind je vooral het theoretisch kader lastig. Mogelijk vind je het analyseren van je data moeilijk, of loop je al vast bij de data-analyse uitvoeren. Geen zorgen! Of je nou binnen het interessegebied Bewegen, Sport en Voeding, Economie en Management, Media, Creatie en Informatie of aan één van de andere interessegebieden studeert, wij van Afstudeerbegeleider kunnen je helpen. Lees voor meer info persoonlijke SPSS begeleiding of ga naar scriptiebegeleiding.

Wat kan Afstudeerbegeleider voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt