Bezig met afstuderen Media, Informatie en Communicatie (MIC)? Studeer jij Media, Informatie en Communicatie aan bijvoorbeeld de HvA? En heb jij hulp nodig bij het afstuderen Media, informatie en communicatie? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Media, Informatie en Communicatie.

Afstuderen Media, Informatie en Communicatie (MIC)

Laten we ervan uit gaan dat geïnteresseerd bent in de Media. Misschien zie je jezelf al als eindredacteur van een krant of tijdschrift of heb jij goede ideeën over nieuwe programma’s bijvoorbeeld.

Wat je reden ook was om Media, Informatie en Communicatie te gaan studeren, één ding is zeker: bij Media, Informatie en Communicatie is één van de vakken die je zult krijgen statistiek (of: statistics). Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk vak te zijn. Bij Afstudeerbegeleider, en Statistiekbegeleider als onderdeel daarvan, begeleiden we veel studenten die tegen statistiek aanlopen. Wij  hebben veel ervaring met het duidelijk en begrijpelijk uitleggen van statistiek. We kunnen je precies vertellen wanneer je welke toets moet uitvoeren, zoals een regressie analyse, ANOVA of een chi square test. Vraag je je af wat Z-scores en T-scores ook alweer waren, of weet je niet meer wat het verschil is tussen een independent t-test en een dependent t-test? Of heb je voornamelijk moeite met het computerprogramma SPSS? Wil je je data analyseren, maar heb je geen idee hoe? Voor al dit soort problemen en vragen kun je bij ons terecht. Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp voor tijdens je afstuderen Media, Informatie en Communicatie. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Media, Informatie en Communicatie 

Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Media, Informatie en Communicatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.