al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Media, Informatie en Communicatie?

Studeer jij Media, Informatie en Communicatie (MIC) aan bijvoorbeeld de HvA? En heb jij hulp nodig bij het afstuderen Media, Informatie en Communicatie? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Media, Informatie en Communicatie.

Afstuderen Media, Informatie en Communicatie

Laten we ervan uit gaan dat geïnteresseerd bent in de Media. Misschien zie je jezelf al als eindredacteur van een krant of tijdschrift of heb jij goede ideeën over nieuwe programma’s bijvoorbeeld.

Wat je reden ook was om Media, Informatie en Communicatie te gaan studeren, één ding is zeker: bij Media, Informatie en Communicatie is één van de onderdelen die je zult moeten beheersen SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een groot struikelblok te zijn omdat de uitleg tijdens de opleiding vaak onoverzichtelijk is. Maar geen zorgen, wij kunnen je helpen! Lees meer op persoonlijke SPSS begeleiding.

Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Media, Informatie en Communicatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Wat kan Afstudeerbegeleider voor jou betekenen?

Heb je moeite met het formuleren van je probleemstelling? Wij kunnen je daarin verder helpen met persoonlijke begeleiding! Heb je al een deel van je scriptie af en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt