al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen MER ?

Studeer jij management, economie, recht (MER) aan een Hogeschool en heb je hulp nodig met je afstuderen MER? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Bedrijfskunde MER.

Afstuderen MER

Misschien ben je MER gaan studeren omdat je geïnteresseerd bent in hoe grote bedrijven functioneren en hoe jij daar een schakel in kan vormen. Misschien zou je het liefste je eigen onderneming opstarten. Wat je reden ook was om MER te gaan studeren, één ding is zeker, bij studies als MER is één van de programma’s waar je mee zult moet werken SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een struikelblok te zijn. Herken jij je hier in? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen  MER. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen MER dan zijn wij er voor jou. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt