Bezig met afstuderen Politicologie? Studeer jij Politicologie aan de VU of UvA? Of misschien wel aan de UU, Erasmus of Universiteit van Leiden? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Politicologie.

Afstuderen Politicologie

Wie weet zie jij jezelf al zitten in de Tweede kamer, ben je vooral geïnteresseerd in de rol van media op de verkiezingen of vind je Nederland te klein en wil je je liever richten op de internationale politiek. Wat je reden dan ook was om Politicologie te gaan studeren, één ding staat vast en dat is dat je statistiek vakken zult volgen. Gelukkig hebben wij bij Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider veel ervaring met statistiek en kunnen we jou precies vertellen wanneer je welke toets moet gebruiken.  Denk hierbij aan een regressie, ANOVA of een Chi-square test. En wat waren Z-scores en T-scores ook alweer? Ook in SPSS kunnen we je trainen zodat je bekend raakt met het programma en alle mogelijkheden. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een Independent t-test of een Dependent t-test? Wil je je data splitten, maar heb je geen idee hoe? Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp tijdens je afstuderen Politicologie. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Politicologie

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Politicologie. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Politicologie dan zijn wij er voor jou.