Bezig met afstuderen Psychobiologie? Studeer jij Psychobiologie aan bijvoorbeeld de UvA? Kan je wel wat hulp gebruiken bij je afstuderen Psychobiologie?

Afstuderen Psychobiologie

Als student Psychobiologie ben je geïnteresseerd in het menselijk gedrag. Misschien wil je na je studie verder onderzoek doen of ga je liever in een bedrijf werken. Wat je reden ook was om Psychobiologie te gaan studeren, een ding is zeker: bij studies als Psychobiologie is één van de vakken die je zult krijgen statistiek (of: statistics). Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk vak te zijn. Bij Afstudeerbegeleider, en Statistiekbegeleider als onderdeel daarvan, begeleiden we veel studenten die tegen statistiek aanlopen. Wij  hebben veel ervaring met het duidelijk en begrijpelijk uitleggen van statistiek. We kunnen je precies vertellen wanneer je welke toets moet uitvoeren, zoals een regressie analyse, ANOVA of een chi square test. Vraag je je af wat Z-scores en T-scores ook alweer waren, of weet je niet meer wat het verschil is tussen een independent t-test en een dependent t-test? Of heb je voornamelijk moeite met het computerprogramma SPSS? Wil je je data analyseren, maar heb je geen idee hoe? Voor al dit soort problemen en vragen kun je bij ons terecht! Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp voor tijdens je afstuderen Informatiekunde. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Psychobiologie

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

http://www.afstudeerbegeleider.nl/afstuderen-psychobiologie/