al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Psychologie?

Studeer jij Psychologie aan een Universiteit of Hogeschool en heb je hulp nodig met je afstuderen Psychologie? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Psychologie.

Afstuderen Psychologie

Als Psychologie student ben je waarschijnlijk geïntrigeerd door menselijk gedrag. Waarom halen mensen bepaalde gedragingen in hun hoofd is een van de voorbeeld vragen waar een psychologie student zich mee bezig houdt.

Bij deze studie komt ook veel onderzoek kijken inclusief SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk onderdeel te zijn. Herken je dit? Maak je geen zorgen, wij helpen je graag! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Psychologie. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Psychologie dan zijn wij er voor jou. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit of de Hogeschool van Amsterdam studeert, wij kunnen je helpen. Natuurlijk kun je ook als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert bij ons begeleiding krijgen.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt