Bezig met afstuderen Tandheelkunde? Studeer jij Tandheelkunde aan de VU, UvA of misschien wel de UU, Erasmus of Universiteit van Leiden? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Tandheelkunde.

Afstuderen Tandheelkunde

Mogelijk ben je tandheelkunde gaan studeren door de diversiteit waarbij elke patiënt anders is, en daarom zal ook elke behandeling anders zijn. Op welke gronden kies je voor een bepaalde behandeling bij een patiënt? Wat je reden ook is geweest om Tandheelkunde te gaan studeren, één ding is zeker, statistiek zal ook zeker aan bod komen. Helaas blijkt dit voor veel studenten een struikelblok te zijn. Bij Statistiekbegeleider krijgen we veel studenten die tegen statistiek aanlopen gedurende hun Bachelor of afstuderen. Gelukkig hebben wij bij Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider veel ervaring met statistiek en kunnen we jou precies vertellen wanneer je welke toets moet gebruiken.  Denk hierbij aan een regressie, ANOVA of een Chi-square test. En wat waren Z-scores en T-scores ook alweer? Ook in SPSS kunnen we je trainen zodat je bekend raakt met het programma en alle mogelijkheden. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een Independent t-test of een Dependent t-test? Wil je je data splitten, maar heb je geen idee hoe? Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp tijdens het afstuderen Tandheelkunde. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Tandheelkunde

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Tandheelkunde. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Tandheelkunde dan zijn wij er voor jou.