Ben jij student aan de Universiteit van Leiden?
Jij studeert als student van de Universiteit van Leiden aan de eerste universiteit van Nederland. De Universiteit van Leiden staat internationaal bekend als een researchuniversiteit. Misschien was het feit dat je uit bijna 50 bachelor opleidingen kunt kiezen wel een reden voor jou om te gaan studeren aan de Universiteit van Leiden. Of was het feit dat de Universiteit van Leiden goede internationale contacten heeft een reden voor jou om te gaan studeren aan de Universiteit van Leiden? Misschien wist je nog niet wat je wilde gaan studeren maar wist je zeker dat je in Leiden wilde gaan studeren.
Wat voor jou ook de reden is geweest om te gaan studeren aan de Universiteit van Leiden,  je hebt gekozen voor de Universiteit van Leiden.
Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent of zelfs aan een promotieonderzoek, misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Misschien een specifiek gedeelte zoals het theoretisch kader of juist de structuur.  Wie weet ben je wel begonnen met je scriptie maar blijk je meer moeite te hebben met bijvoorbeeld het formuleren van een onderzoeksvraag dan verwacht of misschien vind je vooral het theoretisch kader lastig. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt  met statistiek vakken die je volgt. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één  van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS. Of je nou aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert, aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Faculteit der Geneeskunde of alle anderen, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.