Studeer jij University College en heb je hulp nodig met je afstuderen University College? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie University College.

Afstuderen University College

Mogelijk ben je University College gaan studeren omdat je breed geïnteresseerd bent. Je kunt veel kanten op met University College en je bent waarschijnlijk een gemotiveerde student. Misschien wil jij je gaan richten op duurzaamheid, misschien juist op de communicatie richting. Misschien weet je nog niet welke richting je opgaat.

Wat je reden ook was om University College te gaan studeren, één ding is zeker: Je zal de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten.

Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Gelukkig hebben wij bij Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider veel ervaring met statistiek en kunnen we jou precies vertellen wanneer je welke toets moet gebruiken. Denk hierbij aan een regressie, ANOVA of een Chi-square test. En wat waren Z-scores en T-scores ook alweer? Ook in SPSS kunnen we je trainen zodat je bekend raakt met het programma en alle mogelijkheden. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een Independent t-test of een Dependent t-test? Wil je je data splitten, maar heb je geen idee hoe? Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp voor tijdens je afstuderen University College. Wij kunnen je helpen!

Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit of bijvoorbeeld aan de Universiteit van Utrecht studeert, wij kunnen je helpen.