Ben jij student aan de Universiteit van Utrecht (UU)?
De Universiteit van Utrecht wordt gezien als een van de beste universiteiten van Nederland, volgens sommige onderzoeken zelfs als de beste. De Universiteit van Utrecht staat bekend om de samenwerking tussen verschillende disciplines, misschien was dat voor jou een reden om voor de Universiteit van Utrecht te kiezen. Misschien heb je voor de Universiteit van Utrecht gekozen vanwege hun focus op de profileringsruimte, als je zelfstandig bent en er van houdt om je eigen vakkenpakket samen te stellen. Wie weet was voor jou de reden om aan de Universiteit van Utrecht te gaan studeren het feit dat de Universiteit van Utrecht een hoog studiesucces heeft.  Wat je reden ook was om te gaan studeren aan de UU, je hebt gekozen voor de Universiteit van Utrecht.

Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent of zelfs aan een promotieonderzoek, misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Misschien een specifiek gedeelte zoals het theoretisch kader of juist de structuur.  Wie weet ben je wel begonnen met je scriptie maar blijk je meer moeite te hebben met bijvoorbeeld het formuleren van een onderzoeksvraag dan verwacht of misschien vind je vooral het theoretisch kader lastig. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt  met statistiek vakken die je volgt. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één  van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS.

Of je nou aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert, aan de Faculteit der Bètawetenschappen, de Faculteit der Geneeskunde of een andere faculteit, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.