al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met afstuderen Voeding en Diëtiek?

Bezig met afstuderen Voeding en Diëtiek? Studeer jij Voeding en Diëtiek aan bijvoorbeeld de HvA of een andere hogeschool? Heb je hulp nodig met je afstuderen Voeding en Diëtiek? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je Voeding en Diëtiek.

Afstuderen Voeding en Diëtiek

Laten we ervan uit gaan dat je maatschappelijk betrokken bent. Gezond eten en leven is immers een veelbesproken onderwerp tegenwoordig. Misschien zou je het liefste je eigen praktijk openen. Misschien weet je nog niet welke richting het gaat worden. Wat je reden ook was om Voeding en diëtiek te gaan studeren, een ding is zeker, bij deze studie komt ook veel onderzoek kijken inclusief SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk onderdeel te zijn. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Herken je dit? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder! Lees meer op Persoonlijke SPSS begeleiding.

Je zal de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Lees meer op scriptiebegeleiding.

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt