Bezig met afstuderen Voeding en Diëtiek? Studeer jij Voeding en diëtiek aan bijvoorbeeld de HvA? Heb je hulp nodig met je afstuderen Voeding en diëtiek Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Informatiekunde.

Afstuderen Voeding en Diëtiek

Laten we ervanuit gaan dat je maatschappelijk betrokken bent. Gezond eten en leven is immers een veelbesproken onderwerp tegenwoordig. Misschien zou je het liefste je eigen praktijk openen. Misschien weet je nog niet welke richting het gaat worden.

Wat je reden ook was om Voeding en diëtiek te gaan studeren, een ding is zeker: Je zal de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een bachelor of master thesis. Veel studenten lopen vast tijdens het schrijven van een scriptie. Ze weten niet goed waar te beginnen, hoe ze tot een afgebakend onderwerp komen of hoe ze een onderzoeksvraag moeten formuleren. Ook blijkt het opstellen van een theoretisch kader, en het vinden, interpreteren en verwerken van literatuur een probleem te zijn voor veel studenten. Andere studenten merken dat ze toch onvoldoende kennis van statistiek en SPSS hebben om een gedegen onderzoek uit te voeren. Als jij je in deze problemen herkent, en ook wel wat begeleiding kan gebruiken bij het schrijven van je scriptie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Klik hier voor extra informatie over onze begeleiding.