Ben jij student aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam?
Misschien herken jij je in de zin ‘VU is verder kijken’  en ben je al bezig met wat je  na je opleiding gaat doen. Misschien zit je bij de Boelelaan al goed op je plek en verruil je straks de VU voor een bedrijf aan de Zuid As. Wie weet was het vanwege het feit dat de VU campus overzichtelijk is en het makkelijk  is om vakken te volgen aan een andere faculteit voor een student van de VU. Misschien ben je gaan studeren aan de VU omdat je werd aangetrokken door de diversiteit van de VU. Wat je  reden ook was, je hebt gekozen voor de VU.
Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent of zelfs aan een promotieonderzoek, misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Misschien een specifiek gedeelte zoals het theoretisch kader of juist de structuur.  Wie weet ben je wel begonnen met je scriptie maar blijk je meer moeite te hebben met bijvoorbeeld het formuleren van een onderzoeksvraag dan verwacht of misschien vind je vooral het theoretisch kader lastig. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt  met statistiek vakken die je volgt. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één  van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS.

Of je nou aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert, aan de Faculteit der Exacte Wetenschappen, de Faculteit der Geneeskunde of aan een andere faculteit, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.