Bezig met afstuderen Wiskunde? Studeer jij Wiskunde en kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Wiskunde.

Afstuderen Wiskunde

Als Wiskunde student ben je goed in logisch nadenken. Waarschijnlijk ben je goed in wiskundige problemen oplossen en zie je verbanden en structuren in dagelijkse gebeurtenissen die te  maken hebben met wiskunde. Wat je reden ook was om wiskunde te gaan studeren, een ding is zeker: bij studies als wiskunde is één van de vakken die je zult krijgen statistiek (of: statistics). Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk vak te zijn. Ook voor wiskunde studenten omdat blijkt dat sommige studenten wel heel goed zijn met cijfers maar juist bij statistiek vastlopen. Bij Afstudeerbegeleider, en Statistiekbegeleider als onderdeel daarvan, begeleiden we veel studenten die tegen statistiek aanlopen. Wij  hebben veel ervaring met het duidelijk en begrijpelijk uitleggen van statistiek. We kunnen je precies vertellen wanneer je welke toets moet uitvoeren, zoals een regressie analyse, ANOVA of een chi square test. Vraag je je af wat Z-scores en T-scores ook alweer waren, of weet je niet meer wat het verschil is tussen een independent t-test en een dependent t-test? Of heb je voornamelijk moeite met het computerprogramma SPSS? Wil je je data analyseren, maar heb je geen idee hoe? Voor al dit soort problemen en vragen kun je bij ons terecht. Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp voor tijdens je afstuderen Wiskunde. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Wiskunde

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Wiskunde. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Wiskunde dan zijn wij er voor jou.

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit of de Hogeschool van Amsterdam studeert, wij kunnen je helpen. Natuurlijk kun je ook als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert bij ons begeleiding krijgen.