al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Uitdaging voor MBA studenten

Een student van de Master of Business Administration (MBA) volgt deze opleiding veelal naast een drukke baan. Tijd is voor MBA studenten dan ook vaak de grootste uitdaging. Aangezien tijd kostbaar is, moet deze efficiënt en effectief besteed worden.

Focuspunten MBA studenten

Een MBA opleiding kan met een scriptie worden afgesloten. Een MBA scriptie bestaat meestal uit een praktisch onderzoek, waarin op wetenschappelijke wijze een praktisch, bedrijfskundig, vraagstuk behandeld wordt. Als afsluiting van de MBA opleiding, die theorie en praktijk met elkaar verbindt, moet de scriptie dus zowel wetenschappelijk verantwoord als praktisch relevant zijn. Als de MBA opleiding niet met een scriptie afgesloten hoeft te worden, dient een MBA student tijdens de opleiding casestudies en werkstukken inleveren.

Begeleiding MBA studenten

Volgt u een MBA opleiding en zoekt u hulp of begeleiding bij het schrijven van uw scriptie of het uitwerken van andere opdrachten? Het team van Afstudeerbegeleider heeft veel ervaring met het begeleiden van MBA studenten. We bespreken hoe we u zo efficiënt mogelijk kunnen helpen, en passen onze hulp aan op uw specifieke behoeften en vragen.

Wat kan Afstudeerbegeleider voor jou betekenen?

Loopt u tegen problemen aan bij het schrijven van uw scriptie? Wij kunnen u daarin verder helpen met persoonlijke begeleiding! Bent u al een heel eind met uw scriptie maar wilt u graag feedback? Bekijk dan onze feedback mogelijkheden! U kunt natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!