al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

PhD studenten

Als promovendus of PhD student doe je een aantal jaar onderzoek naar een onderwerp binnen jouw wetenschapsgebied, en sluit deze periode af met een proefschrift. Gedurende deze periode is het meer dan logisch dat je tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt. Zo kan het schrijven van een vernieuwend onderzoeksvoorstel, het opzetten van een gedegen onderzoek of het uitwerken van grote hoeveelheden informatie tot een coherent en steekhoudend geheel lastig zijn.

Focuspunten PhD studenten

Voor iedere PhD student, of je nu promoveert in de geneeskunde of in mediastudies, is het van groot belang dat, voordat je het daadwerkelijke promotietraject ingaat, het onderzoeksvoorstel stevig staat, het onderwerp duidelijk is afgebakend en er goed is nagedacht over onderzoeksmethoden en tijdsplanning. Als men eenmaal gestart is met het promotietraject, zijn er een aantal zaken waar een PhD student aan moet denken. Zo is het van belang:

–       een goede tijdsplanning te hebben en de beschikbare tijd te managen

–       een stimulerende omgang met je promotor op te bouwen

–       feedback te leren vragen en interpreteren

–       op een efficiënte en effectieve manier te lezen en schrijven

–       gemotiveerd te blijven

Begeleiding PhD studenten

Het team van Afstudeerbegeleider heeft ervaring met het helpen en begeleiden van promovendi. Ben jij een PhD student of ben je van plan een promotieonderzoek te starten, en je hebt behoefte aan hulp bij het opzetten of uitvoeren van je onderzoek, een intellectuele sparringpartner, extra begeleiding of gewoon iemand die af en toe met je meeleest en denkt? Neem via onderstaand formulier contact met ons, dan bepalen we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen bijstaan in je promotietraject.

Wat Afstudeerbegeleider voor jou kan betekenen…

Loop je tegen problemen aan bij het schrijven van je proefschrift? Wij helpen je verder met persoonlijke begeleiding! Ga naar Hoe kunnen we jou helpen bij je scriptie? of SPSS hulp nodig? om te zien wat voor hulp wij aanbieden. Of bekijk dan onze feedback mogelijkheden om je proefschrift te laten controleren. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Kom je er niet uit met SPSS kijk dan hier!

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!