Begeleiding in Amsterdam

Zit jij in de problemen met je scriptie en studeer je in Amsterdam of omgeving?

Scriptiebegeleiding Amsterdam

Scriptiebegeleiding in Amsterdam aan het zoeken? Kom dan eens langs op ons kantoor in Amsterdam! Wij zitten voor je klaar om met je aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Waarvoor kan ik terecht mbt scriptiebegeleiding in Amsterdam?

Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen met welk aspect van je scriptie dan ook waar jij tegenaan loopt. Kom je er niet uit met de inleiding, probleemstelling, hoofdvraag of deelvragen? Kan je gewoonweg niet op een goed onderwerp komen voor je scriptie? Kom je er niet uit met je data analyse en sta je op het punt om je laptop uit het raam te knikkeren vanwege SPSS? Geen nood wij helpen je verder!

Wanneer kan je terecht in Amsterdam voor scriptiebegeleiding?

De scriptiebegeleiding in Amsterdam is over het algemeen mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor studenten in nood of voor wie kantoortijden niet mogelijk zijn, zij we ook beschikbaar in de weekenden en avonduren.

Wie geven de scriptiebegeleiding in Amsterdam?

Amsterdam is het grootste kantoor van Afstudeerbegeleider en bijna alle scriptiebegeleiders zijn hier dus wel eens te vinden om scriptiebegeleiding te geven! Check anders onze teampagina om meer te weten komen over onze scriptiebegeleiders!

Waar in Amsterdam wordt de scriptiebegeleiding gegeven?

De scriptiebegeleiding vindt over het algemeen plaats op kantoor aan de Maassluisstraat 2 in Amsterdam. Hier hebben wij verschillende ruimtes waar we rustig de scriptiebegeleiding geven en eventueel iemand makkelijk erbij kunnen vragen indien dat nodig zal zijn.

Het komt ook voor dat wij scriptiebegeleiding geven op de VU, UvA of een andere locatie in Amsterdam als dit beter uitkomt. We kijken samen met jou wat het beste past om je weer verder te helpen met je scriptie!

Wie nemen vooral scriptiebegeleiding af in Amsterdam?

In Amsterdam geven wij scriptiebegeleiding aan studenten van over het hele land. De meeste studenten komen uit:

 • Universiteit van Amsterdam (Uva)
 • Vrije Universiteit (VU)
 • Inholland
 • Nyenrode
 • Europort Business School
 • Hotelschool
 • Hogeschool TIO

Wat kan ik verwachten van de scriptiebegeleiding in Amsterdam?

Onze scriptiebegeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Hoe kom ik het beste bij het kantoor van Afstudeerbegeleider?

Het pand bevindt zich dichtbij metro halte Heemstedestraat en is met het Openbaar Vervoer gemakkelijk te bereiken met tram 2 of metro 50. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pand en is er tevens een besloten parkeerterrein. Hiervoor dien je aan te bellen en te vragen naar afstudeerbegeleider. Kosten voor gebruik van het parkeerterrein zijn €5,-.

Kom je met het Openbaar Vervoer?

 • Vanaf Amsterdam Centraal Station: Tram 2 (richting Nieuw Sloten), uitstappen bij halte: Heemstedestraat.
 • Vanaf Amsterdam Sloterdijk: Metro 50 richting Gein uitstappen bij metrostation Heemstedestraat.
 • Vanaf Metrohalte Heemstedestraat: 2 minuten lopen naar het grote groene pand.

Hoe kunnen wij jou helpen met je scriptie?

Wij zijn benieuwd wie je bent en waar je mee zit. Kom eens langs om kennis te maken en ons te leren kennen. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Tot snel!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

 • Amsterdam
 • Maassluistraat 2
 • 1062 GD Amsterdam
 • Den Haag
 • Johanna Westerdijkplein 75
 • 2521 EN Den Haag
 • Utrecht
 • Arthur van Schendelstraat 650
 • 3511 MJ Utrecht