al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Hulp nodig bij je data-analyse?

De kans is groot dat je voor de data-analyse in jouw scriptie kennis van SPSS en statistiek nodig hebt. SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is het meest toegepaste statistische computerprogramma op het HBO en het WO. Het is de ‘praktische’ uitvoering van de statistiek, je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren. Niet iedereen begrijpt dit even goed of heeft hier goede uitleg van gekregen; het kan dan ook zijn dat je wel wat hulp kan gebruiken.

Data-analyse vanaf de basis

Weet je niet hoe jij de uitkomsten moet interpreteren, of hoe je de vertaalslag moet maken naar je resultaten in je scriptie en wil je in jouw eigen tempo uitgelegd krijgen hoe je een data-analyse precies uitvoert en hoe je SPSS hiervoor kunt gebruiken? Afstudeerbegeleider begeleidt studenten die tijdens hun studie of het schrijven van hun scriptie te maken krijgen met statistiek en SPSS.

We beginnen bij de basis van de statistiek en SPSS zodat jij inzicht krijgt in waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Door gebruik te maken van voorbeelden die betrekking hebben op het onderwerp van jouw scriptie, worden de verschillende toetsen in de statistiek en SPSS zo uitgelegd dat jij begrijpt wanneer je welke toets moet toepassen. Je krijgt stap voor stap uitgelegd hoe je een geschikte data-analyse kan uitvoeren, zodat je de juiste resultaten voor het beantwoorden van je hypothesen verkrijgt.

Kijk verder op SPSS hulp nodig? of Persoonlijke SPSS begeleiding.

Data-analyse af?

Heb je je data-analyse al gedaan maar weet je niet waar je in de output precies op moet letten, of hoe je de uitkomsten in de resultatensectie moet noteren? Wij bieden je hierin graag ondersteuning. Kijk voor meer informatie op Constructieve feedback data-analyse SPSS.

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt