al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wat is een doelstelling?

In de doelstelling beschrijf je het doel van je onderzoek. Je gaat het onderzoek immers uitvoeren om een bepaald doel te realiseren. Als je het onderzoek uitvoert voor een bepaalde opdrachtgever, kun je over het algemeen onderscheid maken tussen het doel van je opdrachtgever (ook wel managementdoelstelling) en het doel van je onderzoek (de onderzoeksdoelstelling). Het doel van je opdrachtgever is vaak een groter, overkoepelend doel, dat dan ook de doelstelling is die hoort bij de hoofdvraag. Het doel van jouw onderzoek staat in dienst van dit overkoepelende doel en is vaak iets specifieker, het kan bijdragen aan het verwezenlijken van het doel van de opdrachtgever. De onderzoeksdoelstelling hoort dan ook bij de onderzoeksvraag.

Check ook hoofdvraag voor het schrijven van je inleiding.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Het kan lastig zijn de juiste doelstellingen te formuleren. Maar geen nood, Afstudeerbegeleider kan je helpen!

Wij kunnen je ook helpen met andere onderdelen van je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!