Bezig met afstuderen Bestuurs- en Organisatiewetenschap? Studeer jij Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de VU, UvA of misschien wel de UU, Erasmus of Universiteit van Leiden? Kom je er niet uit met je afstudeer scriptie of thesis? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie zodat je efficiënt en zonder te veel struikelblokken kunt afstuderen aan je studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap.

Afstuderen Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Mogelijk ben je Bestuurs- en Organisatiewetenschap gaan studeren omdat je geïnteresseerd bent in hoe organisaties functioneren, zich positioneren en welke rol de overheid hierbij speelt. Een sociaal, maatschappelijke studie waarbij zowel de profit- als non-profit organisaties aan bod komen. Wat je reden ook is geweest om Bestuurs- en Organisatiewetenschap te gaan studeren, één ding is zeker, statistiek zal ook zeker aan bod komen. Helaas blijkt dit voor veel studenten een struikelblok te zijn. Bij Statistiekbegeleider krijgen we veel studenten die tegen statistiek aanlopen gedurende hun Bachelor of afstuderen. Gelukkig hebben wij bij Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider veel ervaring met statistiek en kunnen we jou precies vertellen wanneer je welke toets moet gebruiken.  Denk hierbij aan een regressie, ANOVA of een Chi-square test. En wat waren Z-scores en T-scores ook alweer? Ook in SPSS kunnen we je trainen zodat je bekend raakt met het programma en alle mogelijkheden. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een Independent t-test of een Dependent t-test? Wil je je data splitten, maar heb je geen idee hoe? Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp tijdens het afstuderen Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Wij kunnen je helpen!

Scriptie Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen Bestuurs-en Organisatiewetenschap dan zijn wij er voor jou.

Kennismaking begeleiding

Interesse in onze begeleiding? Kom vrijblijvend langs op kennismaking en hoor hoe wij jou kunnen helpen. Vul het contactformulier in met een korte omschrijving van je probleem. We bellen je binnen 24 uur terug.