al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Bezig met je SPSS data-analyse en twijfel je of het klopt? Laat er dan een SPSS expert feedback op geven!

Constructieve feedback op je SPSS analyses

Wanneer je al een eind op weg bent met je analyses, maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld het argumentatieniveau of de verwerking van resultaten kunnen wij je verder helpen. We geven je constructieve feedback zodat jij weer handvatten hebt om verder te werken en met meer zekerheid te stellen of je op de goede weg zit.

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider is om mensen te ontplooien, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

In overleg met jou wordt bepaald hoeveel tijd hieraan besteed wordt. Ook kunnen we bespreken of er bepaalde onderdelen zijn die extra aandacht behoeven, of waar je onzeker over bent.

Wie geeft er feedback

De feedback wordt door één van de SPSS experts van Afstudeerbegeleider gegeven. Lees hier meer over wie dat zijn!

Termijn SPSS feedback

In overleg met jou wordt bepaald wanneer de feedback wordt gegeven. Indien je dit van tevoren inplant beginnen we meteen bij ontvangst van jouw analyse!

Kosten SPSS feedback

Van tevoren maken we een inschatting hoe lang we met de feedback bezig zijn zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over onze tarieven

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt