al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Wil jij ook komend jaar je scriptie halen? Verspil dan geen tijd maar ga gelijk goed aan de slag met begeleiding van afstudeerbegeleider. Afstudeerbegeleider zorgt ervoor dat jij snel een kwalitatief goede scriptie kan afleveren. Of je nu bezig bent met het afronden van je bachelor of master in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) of je moet nog beginnen? Wij bieden Afstudeerbegeleiding voor studenten van elk niveau. Veel studenten lopen aan tegen het schrijven van een scriptie. Het team van Afstudeerbegeleiding kan je hierin begeleiden, zodat je in 2016 op een fijne en gestructureerde manier je scriptie kan halen zonder onnodig tijd te verliezen.

Hoe werkt afstudeerbegeleiding bij Afstudeerbegeleider.nl?

De afstudeerbegeleiding wordt bepaald aan de hand van je hulpvraag.
Grofweg zijn er twee mogelijkheden:

1. Training

Loop je tegen een specifiek onderdeel aan in je scriptie? Dan kan je een training volgen voor dat specifieke onderdeel. Ook zijn deze trainingen goed voor studenten om te volgen als je nog niet aan je scriptie of dat specifieke onderdeel bent begonnen.
Kijk hier voor meer informatie over de verschillende trainingen die wij aanbieden:

Training Inleiding
Training Theoretisch kader
Training Methode
Training Resultaten en conclusie
Hiernaast hebben wij ook de training ‘hoe academisch te schrijven’ en trainingen die de basis van statistiek en zelfstandig werken met SPSS uitleggen!

2. Afstudeerbegeleiding

Een andere mogelijkheid is dat je afstudeerbegeleiding krijgt van één van onze begeleiders. Deze gaan eerst dieper in op de inhoud van je scriptie. Waar tijdens de trainingen de vorm van je scriptie de boventoon voert zal tijdens de afstudeerbegeleiding specifiek in worden gegaan op de vragen die je hebt over o.a. modellen of feedback die je hebt gehad van je begeleider waar je niet uitkomt. Daarnaast zal ook het afstudeerproces met je worden doorgesproken.

Wil je meer weten over de afstudeerbegeleiding? Kijk dan hier voor een uitgebreide omschrijving hoe het afstudeerbegeleidingsproces in grote lijnen zich voltrekt of vul het formulier in!

Wanneer begin je met professionele afstudeerbegeleiding?

Veel problemen waar je tijdens je afstuderen tegen aan kan lopen zijn te voorkomen. Wij bereiden je zo voor het afstudeerproces zodat jij in staat bent de valkuilen te omzeilen. Denk aan het goed trechteren van je inleiding, het SMART formuleren van je doelstelling of omgaan met onduidelijke feedback van je afstudeerbegeleider. Helaas is het vaak dat studenten pas bij ons binnenkomen als ze al in de problemen zitten. Geen nood, in dat geval gaan we samen met je de scriptie nalopen in combinatie met de feedback van je begeleider en dieper in op de inhoud om je weer “back on track” te brengen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de begeleiding die wij jou kunnen bieden.

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt