SPSS-ondersteuning voor MBA studenten en Professionals

Begeleiding voor MBA studenten en professionals

Bent u MBA-student of een werkende professional en loopt u bijvoorbeeld tegen de data-analyse van uw scriptie of een andere opdracht aan? Wij kunnen u hierbij helpen.

Omdat u naast uw opleiding waarschijnlijk een drukke baan heeft, zullen wij de begeleiding zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten.

Data-analyse scriptie en dergelijke opdrachten

Tijdens de begeleiding zullen we enerzijds genoeg theoretische achtergrond meegeven om te begrijpen waarom u bepaalde toetsten heeft gebruikt en wat ze betekenen en zullen we anderzijds met een praktische insteek uw data-analyse aanvliegen zodat u zo snel mogelijk uw opleiding kunt afronden.

We zullen u vanaf het begin meenemen in het denkproces dat nodig is om de data-analyse uit te kunnen voeren én te begrijpen. Welke toetsen moet u uitvoeren en waarom passen die het beste bij uw hypotheses en data? Hoe moet u deze toetsen uitvoeren in SPSS? En hoe moet de output precies worden geïnterpreteerd? Deze vragen zullen tijdens de begeleiding aan bod komen, waardoor u aan het einde van de cursus zelf inzicht heeft gekregen in het hoe en waarom van de data-analyse.

Tot slot hebben wij ervaren dat het verstandig is toestemming van de onderwijsinstelling te vragen om onze begeleiding in te schakelen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u met SPSS en met uw scriptie! Heeft u al een deel van je scriptie geschreven en wil u graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! U kunt natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Wat u o.a. van ons kunt verwachten

  • Professionele begeleiding door ervaren begeleiders
  • Heldere uitleg over data analyse
  • Een plan om zo snel mogelijk de opleiding af te ronden
  • Goed begrip van statistiek ten voordeel van uw latere carrière (kritisch rapportages en onderzoeken lezen)
  • Ondersteuning bij uitvoering SPSS  (voordoen)
  • Uitleg rapportage en grafieken
  • Volledige uitbesteding indien dit akkoord is met de opleiding / opdrachtgever

Financiële afweging

Als MBA student heeft sneller klaar zijn met uw opleiding meer relatief voordeel dan voor HBO/WO studenten. Volgens het London Business School rapport verdienen MBA studenten na afronding van hun opleiding gemiddeld 2x meer dan eerst. Payscale berekende dat een Chief Information Officer met een MBA op zak gemiddeld €175.000,- verdient. Een manager director in sales en marketing met MBA mag gemiddeld rekenen op zo’n €107.500,- . Reken maar uit uw winst.

  • Minder tijd kwijt aan inefficiënt leren,uitzoeken en werken, tijd=geld
  • Eerder een hoger salaris bij behalen MBA (2x)
  • ​Je betaalt geen BTW

Tarieven voor MBA-studenten en werkende professionals**

Tarieven voor MBA studenten en werkende professionals zijn €89,- per consult.
Hoeveel consulten u nodig heeft wordt besproken tijdens de intake.

Wij staan voor u klaar! Vul in voor een gratis adviesgesprek

Team