MBA of PhD student? Heb je ondersteuning nodig bij statistiek en/of SPSS? Kan je wel iemand gebruiken die met je meedenkt en je begeleidt bij je MBA of in het promotie- of onderzoeksproces? Naast jouw drukke baan is een MBA, onderzoek doen en/of een thesis schrijven natuurlijk een grote uitdaging. Je hebt natuurlijk ook een privéleven! Je tijd is kostbaar en daarom wil je zo efficiënt, goed en zo snel mogelijk afstuderen/promoveren of je MBA afronden. Wij kunnen je helpen door de juiste hulp bij je thesis te bieden en de begeleiding op jouw situatie af te stemmen, zodat het voor jou werkt.

 

Afstudeerbegeleiding voor MBA of PhD student bij Afstudeerbegeleider.nl

Afstudeerbegeleiding voor MBA of PhD student bij Afstudeerbegeleider.nl

Door Afstudeerbegeleider.nl bij je MBA of PhD te betrekken verklein je de kans op vertraging en ga je op een overzichtelijke manier te werk. Wij stellen samen met jou een plan voor je thesis op zodat je je op een structurele wijze met je thesis bezighoudt. Je hebt iemand om op terug te vallen en die je, als dat nodig is, motiveert en aan je schema houdt zodat jij op een effectieve en efficiënte manier met je MBA bezig bent.

Afstudeerbegeleider.nl heeft ervaring met meerdere MBA opleidingen en daarom weten we waar je tegen aanloopt. We proberen je op een dusdanige manier te ondersteunen zodat jij je kan concentreren op de zaken die belangrijk en relevant zijn voor je eigen ontwikkeling.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw MBA of PhD. Jouw situatie wordt doorgenomen en daarna wordt er een plan opgesteld.

Kijk hier verder voor Statistiek hulp of voor SPSS hulp!

Afstudeerbegeleider.nl kan je helpen!

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

We kunnen je ook ondersteuning bieden bij het schrijven van je thesis en alles wat daarbij komt kijken! Dus heb je naast de ondersteuning in het statistiek- en/of SPSS gedeelte ook begeleiding nodig bij het schrijven van je thesis? Kijk dan bij Scriptie. Op zoek naar een scriptie voorbeeld? Hier vind je een Scriptie voorbeeld waarin onder andere het trechtermodel is verwerkt!

Kijk ook even bij onze 10 Scriptietips!

Lees hier meer over Wetenschappelijk onderzoek en over APA normen.

Loop je vast bij het maken van een plan van aanpak? Of wil je gewoon een voorbeeld?! Kijk even bij Plan van aanpak scriptie of Plan van aanpak voorbeeld.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan bij ons langs voor een gratis kennismaking! Klik dan hier voor het Contactformulier. Maar wil je eerst even weten hoe wij te werk gaan? Kijk dan bij onze Werkwijze van scriptiebegeleiding.