al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Heb je moeite met SPSS?

Heb je de resultaten van je vragenlijst binnen? Dan kan je eindelijk aan de gang! Maar… hoe pak je dat aan? Heb je moeite met SPSS? Of is dit wel gelukt, maar weet je niet wat de volgende stap is? Je hebt vast colleges en werkgroepen gehad waarin je hebt leren werken met SPSS, maar als je het dan opeens zelf moet doen is het toch een stuk lastiger. Welke analyses moet je bijvoorbeeld gaan toepassen? En welke informatie moet je daarvoor gebruiken, en welke juist niet?

Waarom loop je vast met SPSS?

SPSS is een lastig programma en het is daarom belangrijk  dat je erin bent getraind het programma te gebruiken. Waarschijnlijk heb je genoeg lessen en werkgroepen gevolgd maar als je eerlijk bent heb je er weinig van opgestoken. Zou je nu bijvoorbeeld kunnen vertellen wat het verschil is tussen een ANOVA en een regressie analyse? Of überhaupt hoe je zelfstandig een data-analyse uit moet voeren zonder dat daar een gestructureerde opdracht bij zit?

Wat kan je eraan doen?

Je zit nu waarschijnlijk met je handen in het haar naar een scherm te kijken en hebt je SPSS boeken in de aanslag maar geen idee waar je moet kijken. Je mist simpelweg de basis om zelf een data-analyse uit te voeren die zul je toch nodig hebben! Je hebt iemand nodig die jou uit kan leggen hoe het allemaal werkt en samen met jou orde in de chaos kan brengen zodat jij weer weet waar je moet beginnen. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Hoe kunnen wij jou kunnen helpen?

Elke student heeft zijn eigen hulpvraag en loopt tegen andere zaken aan. Daarom kunnen we tijdens een vrijblijvend gesprek met jou kijken hoe wij jou kunnen helpen. Je vertelt waar je mee zit en op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Waar je ook moeite mee hebt, we kunnen je verder helpen! Lees hier meer over op onze Persoonlijke SPSS begeleiding.

Feedback op je SPSS data-analyse

Bezig met je data-analyse met SPSS en twijfel je of het klopt? Laat er dan een SPSS expert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

Lees hier meer over de SPSS data-analyse feedback

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt