al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Ik heb moeite met het aanbrengen van structuur in mijn scriptie!

Ben je begonnen met het schrijven van je scriptie, maar heb je het gevoel dat alles door elkaar staat en je verhaal samenhang mist? Vind je het lastig om te bepalen welke informatie er in je inleiding en welke informatie er in je theoretisch kader thuishoort? Of weet je niet goed in welke volgorde je de informatie in je theoretisch kader moet plaatsen? Deze problemen zijn heel normaal. Voor het schrijven van een scriptie moet je veel informatie verzamelen en het komt vaak voor dat studenten door de grote hoeveelheid informatie de rode draad van hun verhaal kwijtraken. Dit is jammer, want een duidelijke en logische verhaallijn is essentieel om een boodschap over te kunnen brengen op de lezer.

Waarom heb je moeite met de structuur van je scriptie

Het aanbrengen van een heldere structuur is lastig, maar ook erg belangrijk. Als het je lukt een goede structuur aan te brengen in je verhaal, is dit het bewijs dat je snapt waar je over schrijft. Omdat  de lezer je verhaallijn goed kan volgen vergroot je de kans op een goede beoordeling.

Hoe wij jou kunnen helpen met de structuur van je scriptie

Wij kunnen je helpen om de structuur van je scriptie helder te krijgen. Door eerst alle losse elementen van je scriptie te identificeren en vervolgens te kijken in welke volgorde je deze elementen zou moeten plaatsen, kunnen we je helpen een logische structuur te formuleren. Wij zullen het proces van het schrijven van jouw theoretisch kader vergemakkelijken door samen een structuur aan te brengen en hierbij het trechtermodel toe te passen. Als je precies wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen, en hoe lang het gaat duren om jouw scriptie tot een goed lopend verhaal te maken, neem dan contact met ons op!

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt