al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Plan van aanpak workshop

Moet jij een plan van aanpak gaan schrijven voor je scriptie of een andere opdracht? Of ben je al begonnen met je plan van aanpak en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is er de plan van aanpak workshop!

Waarom zou je meedoen aan de plan van aanpak workshop?

Je plan van aanpak is essentieel voor het verloop van je scriptie. Het vervelende is dat je pas later, dus tijdens het schrijven van je scriptie, erachter komt dat je plan van aanpak niet goed is. Door onze ervaring met scripties en andere opdrachten kunnen wij tijdens de plan van aanpak workshop voorkomen dat je later in het proces vastloopt

Resultaat van de plan van aanpak workshop

Aan het eind van de dag heb jij een plan van aanpak waar jij mee verder kan. Je plan van aanpak is goed onderbouwd en jij weet hoe je aan de slag moet, welke literatuur je moet gaan zoeken en welke modellen je wil gaan gebruiken. Verder heb je al een goed idee hoe je je onderzoek gaat operationaliseren. We houden rekening met de specifieke voorwaarden die jouw opleiding of begeleider stelt aan een plan van aanpak, dus je kan met een gerust hart je begeleider om zijn mening gaan vragen. Je zal merken dat je door de feedback die je krijgt tijdens de plan van aanpak workshop je beter weet waar je mee bezig bent en jij je een stuk zekerder van je zaak bent!

Kosten plan van aanpak workshop

De kosten voor de plan van aanpak workshop zijn €75,- p.p. Je krijgt hiervoor een workshop van een hele dag en natuurlijk een lunch. Je zit met max 8 medestudenten in een workshop. Regel je zelf een eigen groep voor de workshop? Dan krijg je 10% extra korting!

 

Datum: woensdag 10 oktober 2012

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

 

Meer informatie over de Plan van aanpak Workshop vind je hier!

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!