al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Scriptie workshop

Moet jij aan je scriptie beginnen en kan je wel wat hulp gebruiken?

Moeite met bepalen van je onderwerp? Lastig om je probleemstelling goed te formuleren? Krijg je de hoofdvraag niet specifiek en scherp op papier? Of zit je te stoeien met de deelvragen?

We gaan jou daarmee helpen in onze scriptie workshop!

Wat gaat we doen tijdens de scriptie workshop?

We gaan een halve dag met je aan de gang en helpen je stap voor stap door het hele proces heen. Kort en bondig leggen we je uit waar bijvoorbeeld een probleemstelling aan moet voldoen en waar je op moet letten. Vervolgens ga je daarmee aan de slag en krijg je direct feedback van de begeleider.

Resultaat van de scriptie workshop

Aan het eind van de dag heb jij een opzet waar jij mee verder kan. Je opzet is goed onderbouwd en jij weet welke literatuur je moet gaan zoeken. We houden rekening met de specifieke voorwaarden die jouw opleiding of begeleider stelt aan een scriptie opzet dus je kan met een gerust hart je scriptiebegeleider om zijn mening gaan vragen. Je zal merken dat je veel beter weet waar je mee bezig bent en niet meer aan het zwemmen bent!

Kosten scriptie workshop

De kosten voor de scriptie workshop zijn €45,- p.p. Je krijgt hiervoor een workshop van een halve dag. Je zit met max 8 medestudenten in een workshop. Regel je zelf een eigen groep voor de workshop? Dan krijg je 10% extra korting!

 

Datum: donderdag 11 oktober 2012

Tijd: 9.00 – 13.00 uur

 

Meer informatie over de Scriptie Workshop vind je hier!

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!