al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

YOUTOPIA_LOGO_RASPBERRY copy

Problemen met een specifiek vak? Geen goede voorbereiding gehad op je tentamen? Moet je deze herkansing echt halen? Nu knallen voor al jouw vakken met de tentamentraining Youtopia Support

Bij de cursussen van Youtopia word je in een groep van 5-15 studenten in 6 of 9 uur helemaal klaargestoomd voor het tentamen. Onze lessen lopen volgens een vaste volgorde waarbij je eerst een deel van de stof uitgelegd krijgt, dit met een voorbeeld verduidelijkt wordt en je vervolgens zelf met de stof gaat oefenen. Dit uitleg-voorbeeld-oefen dogma zorgt voor een zeer efficiënte kennisopname.

Tijdens de les krijg je een topdocent, lesmateriaal met samenvatting en opgaven, en mocht je het tentamen onverhoopt toch niet halen dan is de herkansingscursus geheel gratis door onze slagingsgarantie. Schrijf je snel in op www.youtopiasupport.nl en dan zien wij je binnenkort bij een van onze cursussen!

 

 

scribbr-scriptie-nakijken-logo

Scribbr is een betaalbare online nakijkservice voor je scriptie.

Scribbr levert studenten taalkundige ondersteuning die universiteiten en hbo-instellingen vaak niet kunnen bieden. Heb je moeite met taal, maar wil je wel een leesbare scriptie? Laat je scriptie dan nakijken door Scribbr, ga naar www.scribbr.nl/nakijken/nederlands.

 

 

 

eoslogo copy

EOS is de vereniging van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Daarmee vertegenwoordigd EOS onder andere de bachelor opleidingen bestuurs- en organisatiewetenschap, communicatiewetenschap, sociologie, politicologie en culturele antropologie & ontwikkelingssociologie. Daarnaast vertegenwoordigen ze pre-master en masteropleidingen. EOS is met meer dan 2000 leden een van de grootste en meest actieve verenigingen van de VU én Nederland. Er zijn 23 commissies met in totaal 110 commissieleden die door het jaar heen ongeveer 80 zeer uiteenlopende en altijd interessante activiteiten organiseren omtrent studie, carrière en sociaal gebied. Voor meer informatie: www.eosvu.nl

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt