Ben je al een eind op weg met je scriptie, maar heb je het idee dat je even vastzit? Kies dan voor de Scriptie Feedback!

Wanneer je al een eind op weg bent met je scriptie, maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld het argumentatieniveau of de verwerking van bepaalde modellen , dan kunnen wij je verder helpen. We bieden de Scriptie Feedback aan, wat inhoudt dat we jouw scriptie doorlopen op structuur en inhoud en de tekst van feedback voorzien. Zo heb jij weer handvatten om verder te werken, en heb je meer zekerheid over of je op de goede weg bent.

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider het ontwikkelen van mensen is, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering, en het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

Als je kiest voor de Scriptie Feedback, wordt in overleg met jou bepaald hoeveel tijd hieraan besteed wordt. Ook kunnen we bespreken of er bepaalde onderdelen in je scriptie zijn die extra aandacht behoeven, of waar je precies onzeker over bent.

Let op!

De Scriptie Feedback is hoofdzakelijk gericht op de structuur en de inhoudelijke aspecten van je scriptie. Als we spellingfouten of verkeerde zinsbouw tegenkomen, kunnen we hier het een en ander aan verbeteren, maar voor professionele aandacht hiervoor zul je je scriptie moeten laten redigeren. Afstudeerbegeleider werkt samen met taalbureau Scribbr, dat je scriptie kan nakijken op taal en spelling. Wil je met ze in contact komen? Ga dan naar www.scribbr.nl/nakijken/nederlands

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt