al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

Heb je moeite met taal? Laat je scriptie dan redigeren.

Vaak zijn de taal- en vormeisen, die onderwijsinstellingen aan scripties en andere schrijfopdrachten stellen, erg streng. Zo mogen er soms maar tien spellingfouten in een scriptie staan. Ben je niet heel sterk in taal, maar wil je wel graag een foutloze en leesbare scriptie inleveren? Laat je scriptie dan redigeren. Redigeren houdt in dat de tekst van je scriptie wordt gecorrigeerd op vorm en spelling, met behoud van betekenis en toon van de originele tekst.

Immers, de manier waarop je een verhaal vertelt is minstens zo belangrijk als het verhaal zelf. Sterker nog, als je een verhaal niet goed vertelt, dan komt de boodschap niet over of haakt de lezer af. Dat wil je bij je scriptie natuurlijk voorkomen. Ben je dus wel tevreden over de structuur en inhoud van je scriptie, maar is die taalkundig nog niet in orde? Ben je onzeker over de spelling, grammatica, zinsopbouw of formulering? Dan is het een idee om je scriptie te laten redigeren.

Afstudeerbegeleiding werkt samen met Scribbr, een team van professionele taalexperts die ervoor zorgen dat de stijl en spelling van je scriptie geperfectioneerd worden. Zij redigeren zowel scripties in het Nederlands als in het Engels.

Scribbr is te bereiken voor nakijken :
voor Nederlands op: www.scribbr.nl/nakijken/nederlands
voor Engels op www.scribbr.nl/nakijken/engels

 

Hoe kunnen wij jou verder helpen met het schrijven van je scriptie?

Heb je inhoudelijke scriptie vragen? Check persoonlijke scriptie begeleiding. Heb je een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

 

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt