Wil je een offerte op maat? Ga dan voor de Scriptie scan!

Studenten die vastlopen in de eindfase van hun scriptie kloppen vaak bij ons aan voor korte begeleiding. Dergelijke gevallen kunnen wij in een los consult van één uurtje niet meteen even duidelijk van feedback voorzien als onze terugkerende studenten, omdat wij de scriptie en de student nog niet kennen.
Anderzijds willen deze studenten ook geen duur, langer traject van begeleiding.
Om toch een brug te kunnen slaan naar deze gevallen bieden wij daarom de Scriptie Scan. Dit is als het ware een offerte; voor €69,00 voor voltijd studenten en €89,- voor deeltijd-, Phd- en MBAstudenten wordt er een korte blik op jouw scriptie geworpen waarna wij een advies geven met hierin vermeld:

– de belangrijkste pijnpunten in jouw scriptie
– het niveau waarop de scriptie zich nu bevindt
– kort antwoord op een specifieke vraag (indien gewenst)
– een indicatie van het aantal consults aan begeleiding dat nodig is

De Scriptie Scan is geheel vrijblijvend; hierna staat het een student vrij om wel of niet over te gaan tot begeleiding bij een expert van Afstudeerbegeleider. Handig als je twijfelt over bepaalde zaken in je scriptie en te lang moet wachten op feedback van je opleiding, of gewoon om bevestiging te krijgen dat je op de goede weg zit!

Vragen over onze begeleiding of heb je nu hulp nodig?

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt