Inleiding

Begeleiding nodig bij het schrijven van de inleiding van je scriptie?

Hoe werkt scriptiebegeleiding met betrekking tot je inleiding van je scriptie?

In de inleiding schets je de context van je scriptie waardoor de lezer begrijpt waarom je later tot een bepaalde probleemstelling komt. Het is belangrijk dat je in je inleiding goed “trechter” naar waar jij de focus op gaat leggen in je scriptie. Het is in de inleiding belangrijk dat het duidelijk wordt waar je scriptie over zal gaan en in welke context deze plaatsvindt.

Wij bespreken samen met jou de de context van je scriptie en helpen je daar een logisch en goed onderbouwd verhaal van te maken. We leggen je een aantal aspecten uit die je kan inzetten om tot een goede inleiding van je scriptie te komen. Als je feedback hebt gekregen van je begeleider, zullen we dit samen doornemen en bespreken zodat je de feedback kan verwerken in de inleiding van je scriptie.

Wij stellen je kritische vragen en gaan met je in discussie zodat je een dieper inzicht krijgt in de context van je scriptie. Dit helpt je om je inleiding zo in je scriptie te verwerken dat de context duidelijk wordt en je inleiding goed aansluit op de rest van je scriptie.

Om nog een duidelijker beeld te krijgen van wat de inleiding in je scriptie precies is, kijk dan hier. Wil jij weten hoe de begeleiding in zijn werk gaat met jouw inleiding? Vul dan het contactformulier in!

Wanneer laat je je begeleiden met de inleiding van je scriptie?

Loopt je inleiding voor je gevoel niet lekker? Krijg je niet op papier wat je in je hoofd hebt? Of weet je niet goed hoe een inleiding in elkaar moet zitten? Dit zijn voorbeelden waarmee onze scriptiebegeleiders je zeker mee kunnen helpen! Ook wanneer je feedback hebt gekregen van je begeleider en je niet goed weet wat je daarmee moet, zullen wij je feedback vertalen in bruikbare tips.

Wil jij weten of dit voor jou het juiste moment is om je te laten begeleiden voor de inleiding van je scriptie? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Wat levert scriptiebegeleiding op voor de inleiding van mijn scriptie?

De ervaring leert ons dat studenten die met ons aan de slag gaan met hun inleiding meer vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun scriptie en in het gehele schrijfproces. We leren je niet alleen een goede inleiding te schrijven, maar geven tips die je in het schrijven van andere onderdelen van de scriptie ook kunt toepassen.

Door de inleiding goed neer te zetten wordt het voor de lezer duidelijk waar de scriptie over gaat. Onze scriptiebegeleiding zorgt ervoor dat de kern van je scriptie goed duidelijk is voor jou. Als jij de kern van je scriptie helder voor ogen hebt, wordt het makkelijker om de inleiding te verwoorden en de focus te behouden. Hierdoor kan jij beter schakelen met je begeleider waardoor je sneller door het proces heen loopt en vaak maanden eerder bent afgestudeerd.

Eerder afstuderen betekent ook dat je eerder met je baan kan gaan beginnen, dus de begeleiding verdient zichzelf terug! Daarnaast hebben studenten die gebruik maken van scriptiebegeleiding vaker een hoger cijfer voor hun scriptie. Hoe hoger je cijfer, hoe sterker de uitgangspositie die je hebt als je gaat solliciteren.

Wil jij weten wat onze begeleiding op gaat leveren voor jouw inleiding? Vul dan het contactformulier in!

Wie geeft de scriptiebegeleiding?

De scriptiebegeleiding wordt gegeven door één van onze professionele begeleiders. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring met het helpen van studenten bij hun scriptie struggles.

Je wordt gekoppeld aan één van onze begeleiders die gespecialiseerd is op de problemen waar jij mee kampt. Tijdens het begeleidingstraject houd je dezelfde scriptiebegeleider. Op deze manier weet de scriptiebegeleider op den duur alles af van jouw scriptie zodat je optimaal geholpen kan worden. Mocht je op een bepaald moment andere specialistische kennis nodig hebben dan is er altijd een andere begeleider die je daarbij kan helpen.

Wil jij weten wie jou begeleiding kan gaan geven voor je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat kan ik verwachten van mijn scriptiebegeleider?

De scriptiebegeleider past zich aan aan jouw situatie en gaat samen met jou op een proactieve manier aan de slag met jouw inleiding en het verdere verloop van je scriptie. De scriptiebegeleider neemt de tijd die jij nodig hebt en is getraind om te achterhalen waardoor je vastloopt en daar met je mee aan de slag te gaan tijdens de begeleiding.

Geen vraag is te gek en domme vragen bestaan niet. Het gaat om jouw vooruitgang en het realiseren van jouw doel: namelijk het zo snel mogelijk halen van je scriptie! Tijdens de scriptiebegeleiding krijg je concrete handvatten waar je mee aan de slag kan als je na de begeleiding in je eigen tijd aan je scriptie gaat werken.

Wil jij weten wat je kan verwachten van je scriptiebegeleider en hoe deze jou gaat helpen met je probleemanalyse? Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Of kijk eens wie er in ons team zit!

Wat is de meerwaarde van de begeleiding van Afstudeerbegeleider?

Onze begeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht