Scriptie Feedback

Feedback nodig op je scriptie?

Scriptie feedback

Wanneer je al een eind op weg bent met je scriptie, maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld het argumentatieniveau of de verwerking van bepaalde modellen, kunnen wij je verder helpen. We bieden Scriptie Feedback aan, wat inhoudt dat we jouw scriptie doorlopen op structuur en inhoud en de tekst van feedback voorzien. Zo heb jij weer handvatten om verder te werken, en heb je meer zekerheid of je op de goede weg zit. Kom je liever langs voor feedback, kies dan voor persoonlijke begeleiding!

Onze visie

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider het ontwikkelen van mensen is, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

Let op

De Scriptie Feedback is hoofdzakelijk gericht op de structuur en de inhoudelijke aspecten van je scriptie. Als we spellingsfouten of verkeerde zinsbouw tegenkomen, kunnen we hier het een en ander aan verbeteren, maar voor professionele aandacht hiervoor zul je je scriptie moeten laten redigeren. Afstudeerbegeleider werkt samen met taalbureau Scribbr, dat je scriptie kan nakijken op taal en spelling. Wil je met ze in contact komen? Ga dan naar www.scribbr.nl/nakijken/nederlands

Martin van Leerdam

Geschreven door:

Martin van Leerdam
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Als je kiest voor de Scriptie Feedback, wordt in overleg met jou bepaald hoeveel tijd hieraan besteed wordt. Ook kunnen we bespreken of er bepaalde onderdelen in je scriptie zijn die extra aandacht behoeven, of waar je onzeker over bent.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht