Deadline

Nadert je scriptie deadline? Kan je wat hulp gebruiken?

Moeite met het halen van je scriptie deadline?

Komt de deadline van je scriptie nu toch wel heel erg dichtbij? Twijfel je of je nog genoeg tijd hebt voor het afronden van je scriptie? We zien het veel voorbij komen: studenten die bang zijn dat ze hun scriptie deadline niet gaan halen. Misschien is er vanuit je studie geen duidelijke planning of handleiding beschikbaar, of is de planning die je gemaakt had niet realistisch waardoor het je niet is gelukt om op schema te blijven? Ook kan het zijn dat je op een bepaald aspect van je scriptie vastloopt waardoor je niet verder komt. Als je maar weinig contact met je interne scriptiebegeleider hebt, maakt dat het schrijven van je scriptie natuurlijk ook niet makkelijker. Wij van Afstudeerbegeleider kennen de valkuilen en weten maar al te goed hoe lastig het is om een scriptie op tijd en succesvol af te ronden.

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen?

Moet er nog veel gebeuren en weet je niet hoe je dat allemaal voor elkaar krijg in een korte tijd? Voor jou hebben we een professionele scriptiebegeleider beschikbaar met wie je samen aan de slag gaat. Jouw persoonlijke scriptiebegeleider geeft jou inzicht in waar je nu staat met je scriptie, wat er nog gedaan moet worden en hoe jij dit voor elkaar kunt boksen in de korte tijd die nog resteert tot aan je deadline. Samen met jou nemen we jouw scriptie kritisch onder de loep: welke onderdelen staan al goed op papier en waar loop je nog vast of wat ontbreekt er nog? Met de ruime ervaring van onze scriptiebegeleiders maken we een plan: wij geven jou de handvatten waarmee je efficiënt aan de slag kan met de laatste loodjes van je scriptie.

Loop je vast op een bepaald onderdeel?

Lukt het niet goed om je theorieën en hypotheses duidelijk op papier te krijgen? Of heb je geen flauw idee hoe je deze hypotheses met je data moet gaan toetsen? Naast dat we je kunnen helpen met een algemene planning, kunnen we je ook helpen bij het schrijven van specifieke scriptie-onderdelen. We leren je de do’s en don’ts voor je inleiding, theorie, conclusie of discussie. Zie je het niet zitten om de data-analyse te doen? Wij hebben statistiek experts die jou gaan begeleiden met het kiezen van de juiste analyses, het uitvoeren hiervan en interpreteren van de resultaten. Met de ervaring en hulp van onze begeleiders wordt het behalen van je scriptie deadline een stuk gemakkelijker!

We snappen dat studenten een beperkt budget hebben en daar houden we rekening mee in onze tarieven. Jij bepaalt het proces, jij hebt in de hand wanneer je met je begeleider af wil spreken. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en in de eerste twintig minuten van het gesprek kan je er kosteloos voor kiezen toch de begeleiding af te slaan.

De stress van de deadline die er aan komt is al lastig genoeg. Daarom hebben we het maken van een afspraak zo makkelijk en snel mogelijk gemaakt voor je: binnen een dag staat je begeleiding gepland! Je kan ons bereiken op 020 - 752 2702 of via whatsapp op 06 - 52 04 42 80 (ook in de avond!).

Krijg weer grip op je scriptie en vraag een vrijblijvende kennismaking aan. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij je deadline haalt!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht