Discussie

Hulp nodig bij de discussie van je scriptie?

Waarom hulp bij de discussie van je scriptie?

Ben je bezig met het schrijven van de discussie van je scriptie? Misschien weet je niet zo goed hoe je dat moet aanpakken. Je bent zeker niet de enige! Veel studenten hebben moeite met het schrijven van een goede discussie. Wellicht kunnen wij je hierbij helpen!

Het schrijven van een discussie is één van de laatste hordes die je over moet voordat je scriptie af is en je deze in kunt gaan leveren. Het schrijven van de discussie is iets waar veel studenten mee worstelen, omdat studenten dan kritisch moeten zijn op hun eigen onderzoek. Eigenlijk moet je jezelf feedback geven op je onderzoek! In de discussie zet je uiteen wat er beter had gekund en wat er goed is gegaan.

Het schrijven van een discussie is zo lastig omdat je zelf vaak niet goed de sterke en zwakke punten van je onderzoek ziet. Je zit zelf zo diep in je scriptie, dat het moeilijk is hier kritisch naar te kijken. Afstudeerbegeleider is er voor jou, zodat je een goede, kritische discussie kan gaan schrijven!

Kan jij wel wat hulp gebruiken gebruiken bij de discussie van je scriptie? Lees hier hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Wij van Afstudeerbegeleider helpen jou graag met het opstellen van een sterke en logische discussie. Aan de hand van onze professionele scriptiebegeleiding zorg jij ervoor dat jij sneller klaar ben met je scriptie; daarnaast zorg jij er zo ook voor dat je een hoger cijfer behaalt! Wij bieden ook een scriptie nakijkservice aan, check deze pagina voor meer informatie!

Vastlopen op de discussie van je scriptie

Vastlopen op de discussie van je scriptie is erg zonde. Er is namelijk niemand die meer weet van je scriptie dan jij! Om de discussie te kunnen schrijven is het nodig dat je even vergeet hoeveel tijd en moeite je in je scriptie hebt gestoken en probeert de scriptie vanuit het perspectief van een ander te bekijken. Echter, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn er voor je om dit voor elkaar te krijgen!

Ben jij vastgelopen bij de discussie van je scriptie? Lees hier hoe wij je begeleiden zodat jij weer verder komt!

Hulp bij de discussie van je scriptie

Eerst zullen wij rustig je scriptie door gaan spreken met jou. We maken samen een overzicht van wat er wellicht beter had gekund en wat er goed is gegaan. Nu, aan het einde van je scriptie, weet je meer dan toen je begon met het opzetten van het onderzoek. Daarom is het ook logisch dat je nu anders tegen bepaalde keuzes, die je hebt moeten maken tijdens het schrijven van je scriptie, aankijkt.

Feedback op de discussie van je scriptie

Heb jij de discussie van je scriptie al geschreven maar heb je twijfels? Of heb je feedback gekregen van je begeleider maar lukt het niet om dit te verwerken? Wij kunnen je helpen!

Wij kunnen de discussie van je scriptie doornemen en voorzien van feedback, zodat jij weet waar je staat en wat je nog kan verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar om dit verder met je te bespreken!

Misschien heeft je begeleider feedback gegeven op de discussie van je scriptie. Kom je hier niet verder door? Wij kunnen je helpen om deze feedback te vertalen naar behulpzame tips. Zo kan jij de discussie herschrijven zodat deze beter voldoet aan de verwachtingen van je begeleider.

Wil jij feedback op de discussie van je scriptie? Of heb je juist feedback gekregen waar je niks mee kan? Lees hier hoe wij je begeleiden!

Waar kan Afstudeerbegeleider je bij helpen?

Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpen wij je bij de discussie van je scriptie. We gaan kritisch je onderzoek bespreken en hier de sterke en zwakke punten uit halen. Je zult snel een sterke, kritische discussie op papier hebben staan!

Wij van Afstudeerbegeleider stellen aan jou, tijdens persoonlijke begeleiding, de juiste kritische vragen om je op die manier zelf goed na te laten denken over de resultaten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij degene bent met de beste grip op je scriptie. Wij geloven erin dat de beste aanpak is jou een hengel te geven en te leren vissen, in plaats van dat wij de vissen voor je uit het water halen. Lees hieronder verder!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht