Resultaten

Hulp nodig bij de resultaten van je scriptie?

Hulp bij de resultaten van je scriptie

Ben je bezig met de resultaten van je scriptie, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Geen stress, je bent niet de enige die dit lastig vindt! Studenten vinden het vaak moeilijk om de resultaten van de scriptie op te leveren. Misschien kan jij ook wel een zetje in de goede richting gebruiken!

Als je een scriptie aan het schrijven bent, is het generen van de resultaten uit je onderzoek een belangrijke stap. Misschien heb je enquêtes uitgezet en moet je dit analyseren in SPSS. Het kan ook zijn dat je interviews hebt afgenomen en dat je deze moet gaan verwerken tot resultaten. Het resultatenhoofdstuk kan lastig zijn om te schrijven, veel studenten lopen hier dan ook vast. Wij zijn er voor je zodat jij de resultaten van je scriptie goed op papier krijgt, ongeacht van wat voor onderzoek je hebt uitgevoerd!

Kan jij wel hulp gebruiken gebruiken bij de resultaten van je scriptie? Lees hier hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Wij van Afstudeerbegeleider helpen jou graag met het uitwerken van je resultatensectie. Aan de hand van onze professionele scriptiebegeleiding zorg jij ervoor dat jij sneller klaar ben met je scriptie; daarnaast zorg jij er zo ook voor dat je een hoger cijfer behaalt! Wij bieden ook een scriptie nakijkservice aan, check deze pagina voor meer informatie.

Vastlopen op de resultaten van je scriptie

Een goed onderzoek uitvoeren en de resultaten goed verwoorden in het resultatenhoofdstuk van de scriptie is iets waar veel studenten op vastlopen. Mocht je nog niet, of niet vaak, in SPSS hebben gewerkt, zorgt dat uiteraard voor vertraging. Het analyseren van de data en deze vervolgens ook nog op een gestructureerde manier verwerken tot resultaten kan dan een vervelende taak worden.

Het kan lastig voor je zijn omdat je misschien nog nooit eerder een (soortgelijk) onderzoek hebt uitgevoerd. Bij het opzetten van een eigen onderzoek komt ook een data analyse plan kijken. Als je van te voren niet goed hebt nagedacht over de analyse van de data, wordt het lastig om een goed resultatenhoofdstuk te schrijven.

Tijdens onze begeleiding gaan we samen bespreken hoe jij gegevens hebt verzameld en hoe je deze graag verwerkt ziet in het resultatenhoofdstuk. Wij denken met je mee zodat jij straks je gegevens om kunt zetten naar resultaten, en zullen jou alles uitleggen om tot een goed resultatenhoofdstuk te komen. Vaak zijn studenten na één afspraak met een van onze begeleiders al enorm geholpen. Onze statistiek en scriptie experts staan voor je klaar!

Ben jij vastgelopen bij de resultaten van je scriptie? Lees hier hoe wij je begeleiden zodat jij weer verder komt!

Feedback op de resultaten van je scriptie

Heb jij de resultaten al in je scriptie verwerkt maar twijfel je erover? Heb je feedback gekregen van je begeleider vanuit je opleiding en kom je er niet uit? Wij kunnen je dan helpen!

Wij kunnen het resultatenhoofdstuk van je scriptie doornemen en voorzien van feedback, zodat jij weet waar je staat en wat je nog kan verbeteren. Indien je er dan nog vragen over hebt, staan we natuurlijk voor je klaar om dit verder met je te bespreken!

Feedback gekregen van je begeleider waar je niks mee kan? We kijken samen naar wat je begeleider erover te zeggen heeft en hoe dit verwerkt kan worden in het resultatenhoofdstuk.

Wil jij feedback op het resultatenhoofdstuk van je scriptie? Of heb je juist feedback gekregen waar je niks mee kan? Lees hier hoe wij je begeleiden of check deze pagina voor informatie over onze scriptie nakijkservice.

Waar kan Afstudeerbegeleider je bij helpen?

Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpen wij je bij het resultatenhoofdstuk van je scriptie. We kijken samen naar wat je hebt onderzocht en hoe ver je tot nu toe bent gekomen met de resultaten. Vanuit daar gaan we met je aan de slag zodat jij binnen no time je resultaten duidelijk op papier hebt staan.

Wij van Afstudeerbegeleider stellen aan jou, tijdens persoonlijke begeleiding, de juiste kritische vragen om je op die manier zelf goed na te laten denken over de resultaten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jij degene bent met de beste grip op je scriptie. Wij geloven erin dat de beste aanpak is jou een hengel te geven en te leren vissen, in plaats van dat wij de vissen voor je uit het water halen.

Lees hieronder verder!

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht