Motivatie

Is je scriptie motivatie ver te zoeken?

Geen scriptie motivatie meer?

Heb je geen motivatie meer bij het schrijven van je scriptie omdat het een grote chaos is in je hoofd en je niet weet hoe je verder moet? Je bent niet alleen! Veel studenten lopen aan tegen verschillende aspecten van de scriptie waardoor ze motivatie verliezen. Sommigen gaan met goede moed aan de slag, maar raken in al hun ijver het overzicht kwijt. Anderen weten niet waar ze moeten beginnen. Ook kan het geringe contact met supervisors de oorzaak zijn van een stressvolle scriptieperiode. Als gevolg daarvan stapelen problemen zich op; deadlines naderen, afspraken met supervisors verlopen stroef omdat zij (uit eigen ervaring) ook zeker niet altijd niet goed weten waar ze mee bezig zijn. Studenten komen zo in een neerwaartse spiraal terecht. Misschien is dan al dat wat je nodig hebt, gewoon een kundige partner die voor je klaar staat om mee te sparren.

Hoe vind je je motivatie voor je scriptie terug?

Wanneer je begeleider in plaats van duidelijke feedback, slechts met vage opmerkingen komt, kan dit soms meer vragen dan antwoorden opleveren, en onnodig veel tijd kosten met het verbeteren van je stuk. Veel studenten zien na de feedback door de bomen het bos niet meer waardoor ze niet weten waar ze moeten beginnen. Het is belangrijk om voor jezelf overzicht te creëren. Je kunt hierbij denken aan het maken van een planning; Wanneer wil je je inleiding af hebben en wanneer de methode paragraaf? Ook is het van belang dat je je doel opdeelt in kleinere doelen zodat deze behapbaar en overzichtelijk zijn. Het motiveert wanneer je deze een voor een kan afstrepen en helpt je verder te komen in je scriptieproces! Wanneer je samen met één van onze begeleiders weer grip krijgt over wat er nog gedaan moet worden, zorgt deze duidelijkheid voor nieuwe motivatie.

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou helpen?

Zit je helemaal met de handen in het haar en weet je niet meer hoe je verder moet? Afstudeerbegeleider helpt je verder! Met onze ruime ervaring en brede kennis zorgen wij dat we jouw motivatie weer even opkrikken.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat jij snapt wat je doet en dat je stappen vooruit kunt maken. Dit gebeurt door middel van het stellen van kritische vragen, om er samen eens echt hard over na te denken. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met een niet goed geld terug beleid, en in de eerste 20 minuten van het gesprek kun je ook nog kosteloos terugkrabbelen!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk en snel gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan! Dan zullen wij graag klaar staan om samen met jou de motivatie terug te vinden.

Bobby Lee Houtkoop

Geschreven door:

Bobby Lee Houtkoop
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met je scriptie? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan Afstudeerbegeleider jou verder helpen?

Zit je er helemaal doorheen en heb jij geen motivatie meer met het schrijven van je scriptie? Afstudeerbegeleider helpt je je motivatie terug te vinden.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Daarnaast werken we met niet goed geld terug beleid!

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Daarom hebben we het maken van een afspraak makkelijk gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond bereikbaar via whatsapp of 020 - 752 2702

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht